Dobro došli u firmu za izradu nameštaja "DOMINO interior"!

Ukažite nam svoje poverenje i iznenadićete se širinom asortimana i kvalitetom usluge, ljubaznim osobljem, ali i novim, svežim idejama našeg kreativnog tima! Oduševićete se spojem tradicionalnih vrednosti i iskustva porodičnog zanata, sa novim trendovima i najnovijim tehnologijama! I na kraju, obećavamo Vam da će apsolutno sve Vaše želje i predlozi biti ispoštovani i realizovani u najkraćem mogućem roku, profesionalno, ali i predusretljivo. Naš cilj je da od Vašeg stambenog prostora stvorimo dom!

"DOMinO interior" je mala firma velikih proizvodnih mogućnosti. Proizvodimo nameštaj vrhunskog kvaliteta, izrađen od najkvalitetnijih materijala, za Vaš dom, poslovni prostor, ugostiteljski objekat, ili bilo koji drugi prostor koji je potrebno opremiti i istovremeno oplemeniti. Bavimo se proizvodnjom unikatnih kuhinja, trpezarijskog nameštaja, kreveta, ormara i polica za odlaganje, kao i kupatilskog asortimana. Budite sigurni da je naš nameštaj zamišljen, skiciran, a potom i proizveden s ljubavlju, pocevši od ideje, pa sve do gotovog proizvoda! Svaki detalj unapred je osmišljen i pažljivo uklopljen u celinu. Ništa nije prepušteno slučaju, te su neprijatna iznenađenja u našem poslovanju nemoguća! Prijatnih, naravno, imamo na pretek: napomenućemo samo da je za svaku Vašu porudžbinu obezbeđena besplatna dostava i da za svaki naš komad nameštaja nudimo garanciju od 12 meseci.

To nije sve! Ukoliko nemate ideju kakav bi Vam nameštaj odgovarao, u dogovoru sa našim iskusnim stručnjacima, a po vašim instrukcijama i okvirnim merama Vašeg prostora, izradićemo skice, a potom u 3D softveru napraviti i idejno rešenje unikatnog nameštaja kakav bi Vam najviše odgovarao. I sve to po veoma pristupačnim cenama što je, priznaćete, danas najvažnije. Dozvolite nam da Vaše zamisli pretvorimo u stvarnost! Dođite da zajedno osmislimo Vaš dom iz snova!